Information och enkät från väggruppen i byn angående Leksands kommuns beslut om enskilda vägar

På Plintsbergs byförenings årsmöte i april 2023 gav väggruppens representant Björn Forsberg information om den pågående processen kring de enskilda vägarna i byn och vad som avhandlats i möten med Lantmäteriet. På mötet uttrycktes önskemål från bybor att man ville få tycka till i frågan. Väggruppen har nu tagit fram en enkät som du kan svara på för att göra din röst hörd och för att bidra till att väggruppen får en bild av hur bybor tänker kring frågan som hjälper gruppen i den fortsatta processen.
Byns fastighetsägare får i dagarna ett brev i sin brevlåda. Fastighetsägare som inte har en brevlåda i byn får den skickad till bostadsadressen. Läs informationen om processen och hur du kan lämna ditt svar.
Du kan även läsa brevet här nedan.

Om du vill läsa mer om Leksands kommuns beslut kring de enskilda vägarna kan du läsa här: https://www.leksand.se/medborgare/boende-trafik-och-miljo/trafik-gator-och-vagar/enskilda-vagar/

Ett svar på ”Information och enkät från väggruppen i byn angående Leksands kommuns beslut om enskilda vägar”

  1. Hej! Jag har talat med Villaägarnas juridiska rådgivning. När beslutet fattats mot vår önskan, som det väl sannolikt blir, kan vi överklaga till Mark- och miljödomstolen. Villaägarna har samarbetsadvokater som de kan rekommendera om vi vill ta professionell hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *