En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskas alla i Plintsberg

Nu har vi haft riktig vinter i vår fina by några veckor och det är så vackert med snö och all rimfrost på träden. När man färdas genom byn med bil eller till fots känner man att julen närmar sig när man ser den upplysta granen vid bystugan och tända ljusstakar i så många fönster.

När år 2023 närmar sig slutet och vi ser tillbaka på året är det roligt att tänka på majstångsresningen och dansen som många bybor och besökare deltog i som vanligt.

Likaså var det trevligt när vi tände granen och firade advent med glögg och pepparkakor i bystugan. Efter några års utredning av akustikplattor är äntligen sådana monterade i taket och när 30 deltog i glöggminglet märktes stor skillnad i ljudmiljön. Tidigare har det varit svårt att höra vad närmaste bordsgranne pratat om. Nu gick det utmärkt att samtala med varandra.

I styrelsen önskar vi alla en avkopplande och fin jul med nära och kära så ses vi igen nästa år. Redan nu kan du reservera söndagen 28 januari för pizzabak i bagarstugan. Mer information kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *