Plintsbergs byavgift 2020

DSC05535

Kära Plintsbergsbor,
vi befinner oss i en ovanlig tid som väl ingen av oss har upplevt tidigare. Tråkigt att inte kunna träffa släkt och vänner och umgås som man brukar.
Men även denna situation går över och det mesta blir normalt igen. Under tiden fortsätter däremot de flesta fakturor att komma och därför vänder vi oss till er som vill vara med och stötta dels driften av vår bystuga, dels anordnande av aktiviteter i byn (får se hur det blir detta år…)
Byavgiften är fortsatt 200 kr per fastighet och kan betalas antingen på Bankgiro 5363-1412 eller med Swish 123 037 38 37

Glöm inte att ange namn, gärna adress och/eller fastighetsbeteckning samt ”byavgift”. Tack!

Som medlem i byföreningen får du hyra bystugan för olika slags aktiviteter, fester, föredrag, kurser osv till reducerat pris. Det finns även en bagarstuga som vi hyr ut (ansvarig Sven Pellas)

Du kan läsa här på webbplatsen hur du kan boka bystugan, om våra aktiviteter och annat som kan vara intressant. Vet du att det finns en ny karta över Plintsberg? Där finns utmärkta stigar och annat att upptäcka i naturen, vilket passar bra i dessa tider när vi ska hålla social distans. Den finns att köpa på Tempo Tällberg och kostar 150kr. (bet Swhish eller kontant). Intäkterna går till byföreningen.

På grund av rådande omständigheter är det ännu oklart om hur ex midsommarfirande och annat kan genomföras i sommar. Vi meddelar detta så snart vi vet.

På förhand: Tack så länge för ert stöd!

Med vänliga hälsningar Plintsbergs bystugeförenings styrelse
genom Elisabet Forstbach (kassör)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *